„AJF Suceava este o organizație model la nivel național”, consideră Răzvan Burleanu

Razvan Burleanu a efectuat la sfarsitul saptamanii trecute o vizita oficiala in judetul Suceava, unde a asistat la mai multe evenimente sportive. Sambata, presedintele Federatiei Romane de Fotbal a fost prezent la Ipotesti, unde a urmarit primul turneu judetean din cadrul Cupei Satelor, apoi a trecut pe la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, care a gazduit turneul final al proiectului “Fotbal si Feminitate”, iar dupa-amiaza s-a deplasat la Radauti, unde a asistat la meciul de Liga a III-a dintre Bucovina si CSM Ceahlaul.

Seful de la Casa Fotbalului considera ca Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava este organizatie model la nivel national prin prisma numarului mare de proiecte in care s-a implicat forul condus de Ciprian Anton. “AJF Suceava este o organizatie model la nivel national, prin prisma faptului ca s-a implicat in toate proiectele initiate de catre Federatie. Totodata este un for cu o foarte mare capacitate de a initia proiecte noi.  De altfel, in general, in ultimii patru ani, la nivel national s-a schimbat foarte mult abordarea Asociatiilor Judetene de Fotbal. Datorita unor presedinti de AJF au devenit mult mai dinamice si mult mai orientate spre copii. Au creat noi competitii si noi formate competitionale, ceea ce, pentru noi, ca Federatie, nu poate decat sa ne bucure”, a declarat Razvan Burleanu.

Cu 61 de echipe, judetul Suceava este fruntas in privinta numarului de participante la prima editie a Cupei Satelor. Razvan Burleanu a tinut sa multumeasca profesorilor de sport si primarilor din judet pentru receptivitatea de care au dat dovada in privinta noii competitii lansata de FRF. “In judetul Suceava s-au inscris foarte multe echipe la Cupa Satelor, iar acesta este si motivul pentru care sunt prezent astazi la Ipotesti. E un proiect in care noi credem foarte mult la nivelul Federatiei si luati in considerare ca, desi este prima editie, la nivel national sunt deja peste 10.000 de copii care s-au înscris, atât baieti cât si fete. Acest lucru da sperante Federatiei ca vom reusi sa crestem baza de selectie. Aceasta este misiunea acestui proiect: sa dam sanse egale de dezvoltare fiecarui copil, mai ales daca provine din mediul rural, sa joace fotbal. Daca la finalul acestui proiect vom reusi sa avem macar un jucator care sa ajunga la loturile nationale, înseamna ca proiectul a fost un adevarat succes”, a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu, sambata, la Ipotesti.

Razvan Burleanu a precizat si care a fost motivul pentru care a ales sa asiste la meciul Bucovinei Radauti, desi sambata, de la aceiasi ora, jucau acasa si Foresta si Somuz Falticeni. “Am luat decizia sa merg in cea mai indepartata localitate din Suceava. Sunt foarte multi jucatori tineri si la Radauti si la Ceahlaul. Domnul primar (n.r. Nistor Tatar) chiar m-a vizitat acum doua-trei saptamani pentru a discuta despre un proiect investitional al Federatiei la Radauti, proiect in care ne asociem cu autoritatile locale pentru a putea dezvolta infrastructurile sportive”, a precizat presedintele FRF, care a venit in judetul Suceava insotit de directorul de dezvoltare Ciprian Paraschiv si de mai multi presedinti de AJF-uri din tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„AJF Suceava este o organizație model la nivel național”, consideră Răzvan Burleanu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*