AJF Suceava a premiat golgheterii județeni

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava a premiat duminica, cu ocazia finalei fazei judetene a Cupei Romaniei, cei mai buni marcatori din sezonul 2017/18.

Astfel, pentru al cincelea an consecutiv, titlul de golgheter al Ligii a IV-a a fost adjudecat de Catalin Vasiliu, atacantul celor de la Somuzul Preutesti reusind sa inscrie de 27 de ori in ultimul sezon. “Multumesc clubului Somuzul Preutesti, colegilor de echipa si conducerii AJF Suceava pentru acest premiu. Sper ca, in sezonul viitor, echipa din Preutesti sa aduca si mai multe satisfactii celor care ne sustin”, a precizat Catalin Vasiliu, care a semnat aproape jumatate din golurile marcate de Somuzul in ultimul sezon.

“Gheata de aur” a Ligii a V-a a ajuns la Emanuel Bejenariu, atacantul Vointei Zvoristea reusind sa marcheze de 22 de goluri in ultima editie de campionat. Cu 34 de reusite personale, Andrei Vasile Ilie, de la FC Pojorata, a castigat titlul de golgheter in campionatul de juniori A1, in timp ce Denis Solovastru a fost cel mai bun marcator al intrecerii judetene de juniori C, cu 32 de goluri.

Premiile au fost acordate de presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, in pauza finalei dintre Viitorul Liteni si Somuz Falticeni, incheiata cu 2-0.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF Suceava a premiat golgheterii județeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*