AJF: Rămâne cum am stabilit

Asociatia Judeteana de Fotbal a stabilit planul de atac pentru sezonul de primavara in cadrul unei Adunarii Generale ce a avut sambata trecuta si la care au luat parte 48 de delegati ai cluburilor din ligile judetene.

Astfel, campionatul Ligii a 4-a, se va relua pe 11 martie. O saptamana mai tarziu, vor începe partea a doua a sezonului si formatiile care activeaza în primele doua serii ale Ligii a 5-a, urmând ca echipele din seria montana sa inceapa returul pe 25 martie. O zi mai devreme va fi reluata si întrecerea judeteana destinata echipelor de juniori C. De asemenea, au fost stabilite si datele de desfasurare ale unor meciuri amanate de anul trecut. Astfel, Raraul Câmpulung Moldovenesc – Minerul Iacobeni, meci restant din etapa a 12-a a Ligii a 4-a, se va juca pe data de 4 martie; Progresul Salcea – Steaua Dumbraveni, meci restant din runda a 14-a a Ligii a 5-a, se va disputa pe 11 martie; LPS Suceava – Locomotiva Dornesti si CN “Nicu Gane” II Falticeni – Viitorul Arbore, meciuri restante din etapa a 11-a a campionatului de juniori C, vor avea loc pe 17 martie.

Indiferent de vremea de afara, in niciun caz, nu va fi amanata reluarea campionatului, pentru ca, pana pe data 3 iunie, noi trebuie sa trimitem numele echipei campioane la federatie”, a anuntat Aurel Daicu, care va participa saptamana viitoare la o sedinta cu toti presedintii de AJF-uri din tara.

Cu ocazia Adunarii Generale de sambata, au fost aprobate si cateva modificari in statul AJF. Mai exact, Biroul Executiv a devenit Comitet Executiv, in vreme ce Biroul de Urgenta s-a transformat in Comitet de Urgenta si va fi compus din sapte membri: Aurel Daicu, din calitate de presedinte, Vasile Bejenar si Mihaita Szekely, din calitate de vicepresedinti, Manuel Costache si Radu Anania, ca reprezentati ai Ligii a 4-a, respectiv a 5-a, Radu Casuba, ca reprezentant al Comisiei Judetene de Copii si Juniori, fotbal feminin si fotbal in sala, si Dumitru Antoniu, ultimul din calitatea presedinte validat al Comisiei Judetene de Arbitri.

In ceea ce priveste transferurile, presedintele Aurel Daicu a precizat ca pana astazi nu s-a inregistrat nicio tranzactie de jucatori la AJF Suceava, chiar daca perioada de mercato este deschisa inca din 28 ianuarie.

In alta ordine de idei, duminica, 19 februarie, orele 11:00 la sediul AJF, va avea loc testarea teoretica a arbitrilor care au absolvit cursul de formare in perioada octombrie 2011 – februarie 2012, in subcomisiile Suceava, Falticeni si Radauti. O saptamana mai tarziu, in sala de conferinte a hotelului Sagra, va avea loc testarea teoretica a arbitrilor si observatorilor, precum si examenul de promovare pentru categoria a 2-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF: Rămâne cum am stabilit"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*