AJF a semnat un parteneriat cu Railex

Asociatia Judeteana de Fotbal a semnat zilele trecut un parteneriat cu Railex, firma suceveana importatoare si distribuitoare de anvelope si piese de schimb urmand sa devina principalul sponsor al Cupei Romaniei – faza judeteana.

Incepand din acest sezon, competitia va o noua identitate, va purta denumirea Cupa Romaniei Railex, iar pe trofeul oferit de firma suceveana vor fi gravate numele tuturor echipelor castigatoare. Este important pentru AJF Suceava ca a reusit sa atraga langa fotbalul mic societati comerciale de succes, asa cum este Railex”, a precizat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

In lupta pentru trofeul editiei 2017-2018 a Cupei Romaniei au mai ramas opt echipe, care se vor duela in aceasta luna in faza sferturilor de finala, dupa urmatorul program: Juniorul Suceava – Somuz Falticeni, Balada Ciprian Porumbescu – Progresul Fratautii Vechi, Silva Udesti – Viitorul Liteni si FC Pojorata – Zimbrul Siret. Railex este al doilea sponsor care vine alaturi de AJF Suceava, dupa Inter Conti, care, de doi ani, sustine Liga a IV-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF a semnat un parteneriat cu Railex"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*