AirForce Tour

Imediat dupa intoarcerea echipei din Portugalia, la sediul redactiei am primit o anonima, in care lumea se plangea de drumul lung si vremea urata. Cu aceasta ocazie am aflat si ca echipei i se pregatise o frumoasa surpriza, care insa n-a mai fost pusa in aplicare.

Dorind sa-i contrazica pe cei care aratau cu degetul inspre CJ, Gheorghe Flutur pregatise pe pista Aeroportului “Stefan cel Mare” o aeronava ultra moderna, luata la mana a doua din Germania, dar in perfecta stare de functionare. Ne-am interesat si noi la Cumparatura si o asa “piesa” face un faiton de bani!

Adevaratul motiv pentru care n-a fost folosita in deplasarea spre Lisabona a fost mutarea Aeroportului Baneasa pe Otopeni si implicit achizitionarea de alte roviniete! “Am fost foarte prevazatori si am evitat neplacerile de care au avut parte alti piloti, care au fost intorsi din zbor“ ne-a declarat Grigore Bastan.

Acest lucru n-a fost insa adus si la cunostinta excursionistilor, care asteptau cu geamantanele facute autobuzul de Salcea. Mare le-a fost mirarea si dezamagirea cand au vazut iar autocarul cu care fusesera in Croatia impreuna cu echipa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AirForce Tour"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*