Aileni, golgheterul Ligii a IV-a

Căpitanul Forestei Mălini, Andrei Aileni, a fost cel mai bun marcator în ultimul sezon al Ligii a 4-a. Acesta este urmat în clasamentul golgheterilor de Ovidiu Păcurari, de la Avântul Volovăţ, şi de Ionel Nemeş, component al grupării Minerul Iacobeni.

În vârstă de 28 de ani, Andrei Aileni şi-a trecut în cont 31 de reuşite pe parcursul sezonului recent încheiat. Mai mult, căpitanul Forestei Mălini a bifat patru hattrick-uri în ultima stagiune, iar în meciul cu Unirea Boroaia, din retur, a marcat patru goluri. Pe următoarea poziţie într-un clasament al celor mai buni marcatori se află Ovidiu Păcurari. “Maradona” a punctat în 25 de rânduri pentru Avântul Volovăţ, echipă care a terminat sezonul pe poziţia a 8-a. Pofta mare de gol a arătat şi Ionel Nemeş. Jucătorul transferat, în iarnă, de FC Pojorâta de la Minerul Iacobeni a marcat pentru cele două formaţii un total de 23 de goluri. Clasamentul golgheterilor îi mai cuprinde pe Prisacă (19 goluri), Zaremba (16), I. Plămadă (14), Martinescu (13), Maranda (12) şi D. Bostan (12).

Într-o ierarhie pe echipe, cea mai bună ofensivă a avut-o Minerul Iacobeni, cu o medie de peste trei goluri pe meci. Campioana FC Pojorâta deţine în schimb supremaţia la capitolul apărare, cu doar 24 de goluri primite în 30 de partide.

Sezonul 2013/2014 al Ligii a IV-a va debuta cel mai probabil pe 18 august şi va aduna la start 16 echipe. La fel ca în ediţia precedentă de campionat, conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal intenţionează să programeze primele două etape ale returului în acest an.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Aileni, golgheterul Ligii a IV-a"

  1. MERITA SA FIE LUAT LA RAPID SUCEAVA ! DECAT TROMPETE DE JUCATORI MAI BINE AILENI ! DAR OARE SUNT IN STARE CONDUCATORII DE LA RAPID CA SA-L IE-IE ?

  2. BV Andrei…sa speram ca anul asta putem face ceva mai mult…tine o tot asa!

  3. avem jucatori buni la noi in judet dar trebuie cautati ! cand vom avea si antrenori capabili atunci se vor aduce si jucatori buni pana atunci …..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*