Ailenei a plecat la Onești

Degrigolaga iscata in ultimele zile in curtea celor de la Rapid Suceava nu a avut repercursiuni doar la nivelul conducerii administrative a clubului. Nemultumiti de starea de incertitudine care planeaza asupra echipei “ceferiste”, unii jucatori au decis sa paraseasca corabia “alb-visinie” in detrimentul altor formatii.

Unul dintre jucatorii care s-a despartit in aceasta saptamana de echipa feroviara este stoperul Florin Ailenei. Fortat sa-si rezilieze contractul cu Cetatea Tg. Neamt de promisiunile vechii conduceri a rapidistilor, fotbalistul de 23 de ani a zabovit in curtea “ceferistilor” doar cateva zile, atat cat sa faca un dus pe Areni si se convinga de harababura din jurul “asa-zisei” echipe fanion a Sucevei. In consecinta, fundasul falticenean a decis sa-si continue cariera la divizionara a treia FCM Onesti, gruparea cu care a semnat, ieri, un contract valabil pe un an si jumatate, cu drept de renegociere la finalul actualui sezon.

Imi pare rau ca a trebuit sa plec de pe Areni pentru ca eram aproape de casa si imi doream sa raman la Rapid. Din pacate, s-a dovedit inca o data ca la Suceava nu a fost niciodata o siguranta in ceea ce priveste fotbalul si nu stiu in ce masura, domnul Bujoreanu va reusi sa tina acea echipa fara sprijinul primariei”, a declarat Florin Ailenei, dupa plecarea la gruparea de pe malul Trotusului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ailenei a plecat la Onești"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*