Ai reducere 20% dacă ești sau ai fost SPORTIV!

banner-dia-film-oferta-miri-sportivi-blog

Înainte de a fi cameramani, eu și Codrin suntem doi băieți cărora ne place sportul. Din acest motiv ne-am gândit să-ți oferim o reducere de 20% pentru filmarea nunții dacă practici sau ai practicat vreun sport. Am luat această decizie ținând cont de două aspecte:

  • De peste 10 ani am filmat și am fotografiat sute de competiții sportive. În tot acest timp am cunoscut mii de sportivi și cu mulți dintre ei ne-am și împrietenit. Și ce poate fi mai fain decât să le fim alături și într-una dintre cele mai frumoase zile din viata?!
  • Știm că voi, sportivii, aveți o sensibilitate emoțională aparte, ca urmare a anilor petrecuți în echipă. Plecând de la acest lucru, dar și de la ideile pe care le-am putea pune în practică cu miri cărora le place sportul, suntem convinși că vor ieși filme de nuntă grozave!

Dacă ești interesat(ă) de oferta noastră, ne poți contacta pe Facebook, sau completând formularul de Contact!

Baftă!

DIA-FILM www.dia-film.ro oferta reducere filmare nunta sportivi sportiva videografie de nunta videografi cameramani filmari filmare nunti Suceava Filmăm nunți de seară și de zi, nunți de vară, de toamnă, de iarnă și de primăvară, nunți care se desfășoară în Suceava, Neamt, Botosani, Iasi, Bacau dar și în oricare alt județ din țară.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ai reducere 20% dacă ești sau ai fost SPORTIV!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*