Agresorul lui Sava, arestat

Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a unuia din agresorii fotbalistului Radu Savu. Inculpatul, Romica Munteanu, in varsta de 19 ani, din satul Maritei, comuna Darmanesti, este cercetat pentru savarsirea tentativei la infractiunea de omor. Decizia instantei sucevene nu este definitiva, ea poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare. Individul a fost introdus in arestul IPJ Suceava.

Romica Munteanu este unul dintre indivizii care, la sfarsitul lunii iulie, l-a injunghiat cu un cutit pe fotbalistul Radu Sava. Daca in prima faza anchetatorii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de “loviri sau alte violente” si “port fara drept a cutitului in locurile si imprejurarile in care s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica”, incadrarea faptei a fost schimbata in „tentativa la infractiunea de omor”, dupa ce medicii au stabilit ca Romica Munteanu prin lovitura de cutit aplicata fotbalistului i-a produs acestuia o plaga injunghiata in peretele abdominal anterior, lovitura ce i-a pus lui Radu Sava viata in pericol.

Politistii suceveni au reusit pe 28 iulie sa-i prinda pe indivizii care l-au atacat cu cutitele pe Radu Sava, component al echipei Rapid. Acestia sunt Romica Munteanu si Alexandru Hreniuc, de 17 ani, din municipiul Suceava, cei doi recunoscand fapta comisa, explicand ca erau sub influenta bauturilor alcoolice si ca regreta ce au facut. Anchetatorii au stabilit ca cel care a lovit cu cutitul a fost Romica Munteanu.

Povestea incidentului din iulie aici!

COMENTARII:

1 Comentariu la "Agresorul lui Sava, arestat"

  1. Haideti sa ne strangem maine de o galerie ca veti vedea ca pana si Dorohoiul vor avea..ce ziceti?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*