Agonia se prelungeşte. Foresta s-a înscris de formă în viitoarea ediţie de campionat

ciutac-andrei

Foresta s-a inscris in viitoarea editie de campionat a Ligii a II-a. Mai mult de forma, echipa suceveana avand sanse minime sa ia startul in noul sezon competitional, in conditiile in care jucatorii s-au raspandit in patru zari, iar totalul datoriilor pe care le are catre Finante si angajati se ridica in acest moment la aproximativ 190.000 de euro. E o modalitate a conducerii de pe Areni de a trage in continuare de timp, in speranta ca se va gasi un sponsor sau un om de afaceri care sa salveze in ultimul ceas echipa de la desfiintare.

Am trimis cererea de inscriere in campionat. Daca se intampla o minune si apare cineva dispus sa plateasca datoriile la Fisc. Aceea este urgenta. Daca am reusi sa achitam datoriile la Fisc, putem accesa banii de la Primarie”, astfel a motivat presedintele Consiliului de Administratie, Andrei Ciutac, inscrierea Forestei in viitoarea editie de campionat.

Foresta are in acest moment mai multe litigii pe rol la Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Amendata recent cu 3.000 de lei, echipa suceveana are termen pana pe 27 iulie sa-si achite datoria de 3.800 de lei pe care o are catre Marius Matei.  In caz contrar, Foresta va fi depunctata si i se va interzice totodata dreptul de a mai transfera sau legitima jucatori.

Programata sa debuteze pe 5 august, editia 2017/2018 a campionatului Ligii a II-a ar trebui sa reuneasca la start 20 de echipe, este vorba de Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mures, UTA Arad, CS Mioveni, Chindia Târgoviste, Dunarea Calarasi, CS Afumati, Olimpia Satu Mare, Luceafarul Oradea, Dacia Unirea Braila, Foresta Suceava, CS Balotesti, Academica Clinceni, ASU Politehnica Timisoara, Stiinta Miroslava, Metaloglobus Bucuresti, FC Arges Pitesti, Ripensia Timisoara, FC Hermannstadt Sibiu, FC Brasov sau Metalul Resita.

COMENTARII:

10 Comentarii la "Agonia se prelungeşte. Foresta s-a înscris de formă în viitoarea ediţie de campionat"

 1. Sa dea D-zeu ca in al 12-lea ceas sa vina cineva cu suflet mare sa ajute echipa de la desfiintare.Suporterii Suceveni vor fi alaturi de orice investitor care vrea performanta la Suceava.Cu o echipa buna si cu rezultate pe masura stadionul va fi plin din nou.

 2. Sa se discute cu vechii sponsori poate impreuna cu ei se poate scoate clubul din aceasta situatie.S-au poate este careva dintre ei interesat sa preia clubul ca majoritar si ceilalti minoritari.La acestia se poate alatura si primaria ca partener.Solutii sunt numai cineva s-ai invite la discutii.

 3. Cineva ,,,,,,,oare ,,,,cine ! Lungu este vinovatul ,dictatorul Sucevei ,aşa ,creduli santeţi ca să constati ca ,datorită lui am ajuns aşa .,,,la Braila e mai rău ca la Foresta ,dar acolo sânt oamenii ,,,,nu carcotaşi ca la suceava Mister -Flutur-,,,,si mincinosul ,laudatorul Lungu !

 4. Acesta este adevarul ca Primarul si consiliul Local sunt vinovatii.Daca se vira in contul clubului ultima transa de bani nu eram in situatia aceasta.Dar cred ca trebuie cautate solutii tot de catre Pimarie si Mediul de Afaceri.Nu cred ca primaria nu mai are firme la care poate apela in caz de nevoie.Numai sa fie vointa.

 5. Sa-i aminteasca cineva, din Consiliul Judetean sau din alte institutii, lui Flutur ca are OBLIGATIA DE A SE IMPLICA SI SPRIJINI SPORTUL DE PERFORMANTA , MAI ALES ACUM CAND PUTEM AJUNGE DE RASUL LUMII NEREZOLVAND ACEASTA PROBLEMA A FOTBALULUI SUCEVEAN !!!

 6. Pe bune??? Magari au furat … si au facut case si au luat masini din bani furati de la club
  .. si acum sa se gaseasca vre un fraier sa vina sa olateasca datoriile la fisc ??!!!! Dar de ce nu se strag sa plateasca cei care au fost au furat……

 7. Eu nu inteleg o treaba : banii (30 000 euro ) luati de la Becali pentru Niga nu sau dus la fisc ca datoria nu scade deloc ? De la 45 000 de euro de cat se vorbea de la inceput datorii cum naiba sa ajuns la 190 000 de euro acum ? Sau 70000 de euro datorii (?!?!) si in cateva luni 190 000 de euro ? Imi explica si mie cineva ?

 8. Foresta1954Fălticeni | 24 iulie 2017 at 23:31 | Răspunde

  La revedere Foresta Suceava. Ne vedem în mormântul echipelor de fotbal din România. Mult noroc de la adevărata Foresta, cea de la Fălticeni.???

 9. Foresta1954Fălticeni | 24 iulie 2017 at 23:34 | Răspunde

  Clonă spurcată de la Suceava ce ești, meriți să mori în datorii club jegos de fotbal ce ești. Dacă nu se numea Foresta nu îmi mai păsa niciun pic și nici nu mai comentam aici.

 10. Foresta1954Fălticeni | 24 iulie 2017 at 23:45 | Răspunde

  Și ăștia de la Suceava sunt niște plagiatori, nu putea să rămână la numele de Rapid CFR Suceava nu? Trebuiau să se mai ieie și de ultimul lucru de preț al Fălticeniului. Au făcut un mare câcat ăștia de la Suceava: vrem în Liga 1 să câștigăm campionatul și apoi să câștigăm trofeul Ligii Campionilor. Uite că roata se întoarce și tot voi vă faceți de rușine. Și să închei cu asta: suceveni sunt niște amărâți, ratați, ghinioniști și niște looseri, nu puteți întreține nici măcar un club de nivelul Ligii 2 de-apăi de nivelul Ligii 1 Betano

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*