Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuţi: 4-1

CSM Bucovina Radauti a debutat cu stangul in noua editie de campionat a Ligii a III-a. In primul meci oficial, formatia condusa de Daniel Balan a cedat vineri dupa-amiaza, cu scorul de 1-4, pe terenul celor de la Aerostar Bacau.

Condusa de pe banca tehnica de Cristi Popovici, gruparea bacauana a deschis repede scorul, prin Ionut Artenie, dar oaspetii au egalat la un sfert de ora de la fluierul de start al meciului, dintr-o lovitura libera executata de Ionel Stoian.

Gazdele au intrat in avantaj la pauza dupa golul lui Tudorache (‘29), iar pe fondul unor decizii discutabile ale arbitrilor si-au securizat victoria in repriza secunda, prin Razvan Adascalitei (‘64 – penalty) si Vasile Mihaies (‘74).

Bucovina Radauti: Prutean – Alecsandru, Vitu, Visinar, Antonesei – Jamilu, Ungureanu, Tironeac – Balan, Stoian, Ionesi. Antrenor: Daniel Balan. Pe parcurs au mai intrat: Dumitru, R. Ciobanu si I. Mihai.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuţi: 4-1"

  1. Balan este legitimat ca jucător la Radauti, deoarece nu are licenta, antrenor oficial in acte este un angajat al ACS Foresta Suceava, GN :))

  2. ce competente are Balan? diplôme…nu, experienta… nu, bani vreaaaa, dar pentru ce? Plateste primaria jucatorii?….. daaaa. mai bine ar face ceva cu banii astia pentru Radauti aloooo

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*