Aerostar – Rădăuţi: 3-0

Bucovina Rădăuţi a ajuns pe ultimul loc în clasamentul seriei întâi din Liga a III-a, după ce a pierdut marţi, cu scorul de 0-3, pe terenul celor de la Aerostar Bacău, într-un meci contând pentru etapa a VII-a.

Prima repriza s-a desfăşurat sub semnul echilibrului şi s-a încheiat fără goluri. La zece minute după pauză, rădăuţenii au avut o şansă imensă de a deschide scorul prin Popescu, dat atacantul oaspetilor a ratat singur cu portarul din cinci metri, iar ocazia avea să se răzbune. Băcăuanii au marcat apoi de două ori, prin Boghian, în minutele 57 şi 75, în urma a doua faze trase la indigo, cu mingi plecate din corner. Bălan l-a mai învins o dată pe Butnariu în minutele de prelungire şI a stabilit scorul final la 3-0, un rezultat prin care “aviatorii” decolează de pe ultimul loc al clasamentului şi predau “lanterna roşie” Bucovinei.

Bucovina Rădăuţi: Butnariu – C. Ciurlă, Alupei, Hrimiuc, Stan – Sabie, Sfârnaciuc, Păsăilă, Pamparău – Zaremba, Popescu. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Botuşan şi Viu.

COMENTARII:

10 Comentarii la "Aerostar – Rădăuţi: 3-0"

 1. golul 3 parca le-a turnat plumb in ghete.s-au taiat de acolo.

 2. noul obiectiv e retrogradarea la radauti nu mai sunt bani asta e

 3. Mai bine se desfinteaza !!!! RUSINE RUSINE RUSINE!!!!
  da-o in masa de ea de treaba si de jucatori si de tot!!! dar in halul asta ?! ce antrenor e ala ?demisia!!!
  iar tu Manule,cum poti sa comentezi albitrajul cand echipa abia a adunat 2 puncte? esti nebun probabil…

 4. ma la echipa asta se fac foarte multe greseli in aparare,graseli ca in curtea scolii si antrenoru asta mai bine sa plece k am vaz ieu cum antreneaza portarii si la asa ceva se pricepe dar la antrenat o echipa…..rezultatele vorbesc. prea mare diferenta anu asta de anu trecut. poate sami zica si mie cineva cite puncte avea anu trecut radautu dupa 7 meciuri?

 5. nai are rost sa spunem ceva?…..

 6. mare dreptate au avut ceilalti:)))la cat mai multe..

 7. dupa etapa 7 aveau 9 puncte,dupa etapa 8 aveau 12 puncte,dupa a 10 a aveau 15 puncte etc…pacat eram sus in clasament.acum?…..

 8. aha vi se urca lumea in cap ba..cu echipa voastra..acum mai faceti si voi 1,3 pucte..daca sunt vecinii de treaba si anu joaca bine:))

 9. ati preluat girofaru nu lanterna:)))si nici nu cred ca o so mai pasati cuiva:))

 10. Vaiii di capu lor di tarani cocliti echipa di taitori di liemni
  Niica nu stiu mai bini joaca BUGA cu Primaru OLIRIAN
  Rusiinii pientru radautieni bine ca o plicat di la noi di la Fratauti

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*