Adistal, la turneul final

Adistal Suceava participa la sfarsitul acestei saptamani la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, editia din acest an urmand sa adune la Sibiu nu mai putin de 52 de echipe din intreaga tara. Conform tragerii la sorti efectuata de conducerea Federatiei de Minifotbal, trupa lui Adi Costeniuc a fost repartizata in Grupa I, alaturi de Pabo Team Pascani, Arobs Transilvania si Marix Tulcea.

Programul echipei sucevene in faza grupelor:

Vineri:
Ora 11.00: Adistal Suceava – Pabo Team Pascani
Ora 19.00: Adistal Suceava – Arobs Transilvania

Sambata:
Ora 11.00: Adistal Suceava – Marix Tulcea

In prima faza a turneului final, cele 52 de echipe au fost impartite in 13 grupe, ocupanta primului loc in fiecare grupa, plus cele mai bune trei formatii de pe locul doi urmand sa se califice in optimile de finala.

Primul obiectiv este sa iesim din grupe, dupa care vom vedea ce putem face mai departe”, a declarat patronul Adi Costeniuc.

Adistal este la cea de-a doua aventura la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, dupa cea din vara lui 2011, cand s-a oprit in faza grupelor.

“Galben-negrii” vor miza la turneul final de la Sibiu pe urmatorul lot de jucatori: Dumitru Negrea, Valentin Popa – Alex Afloarei, Razvan Breniuc, Lucian Burlacu, Adrian Costeniuc, Alex Grigoras, Cosmin Haidau, Tibi Neamtu, Dumitru Prepelita, Marius Romaniuc, Constantin Teodor si Florin Turineac. Delegat: Adrian Costeniuc.

Cea mai buna performanta a unui echipe sucevene la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal a fost inregistrata anul trecut de catre Revine, care a ajuns pana in finala competitiei.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Adistal, la turneul final"

  1. e Alexandru Grigoras, nu Mihai.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*