Adi Chiruț dă startul pregătirilor de iarnă

Final de vacanta pentru componentii echipei locale de handbal CSU Suceava, trupa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei urmand sa reia la sfarsitul acestei saptamani antrenamentele in vederea partii secunde a Ligii Zimbrilor.

La prima sedinta de pregatire din acest an, programata vineri, de la ora 17.00, in sala “Dumitru Bernicu”, sunt asteptati toti componentii lotului, cu o singura exceptie: sarbul Radisav Lakovic, invoit de antrenorii suceveni pana luni pentru a participa la un eveniment fericit in familie. Pana la primul meci oficial, programat la sfarsitul acestei luni, “alb-albastrii” se vor antrena in Suceava, unde vor alterna antrenamentele fizice cu sedintele de pregatire in sala. Tot in aceasta perioada, universitarii intentioneaza sa dispute si doua-trei amicale, primul adversar contactat in acest sens fiind CSM Focsani. “Vrem sa disputam cate un meci de verificare la fiecare sfarsit de saptamana si am ales CSM Focsani, formatie pe care o vom infrunta-o in campionat abia in luna aprilie”, a explicat Adrian Chirut. Tehnicianul a precizat ca unul dintre preocupările universitarilor pe parcursul pregatirii de iarna este recuperarea jucatorilor accidentati: “Am avut foarte multi jucatori cu probleme medicale pe finalul anului trecut, Burlacu, Olariu, Lakovic, Petrea si Baican, iar unul dintre obiectivele imediate este recuperarea si aducerea lor, treptat, in programul normal de pregatire”.

In privinta transferurilor, formatia suceveana este in cautarea unui inter dreapta, post pe care a ramas intr-un singur jucator dupa plecarea grecului Siamatas. “Avem o lista de jucatori pe acel post, dar pana nu concretizam vreo discutie, nu putem anunta nimic”, a adaugat antrenorul CSU-ului.

CSU Suceava va relua Liga Zimbrilor la handbal masculin pe data de 30 ianuarie, cand va primi pe teren propriu replica formatiei Potaissa Turda. Dupa prima parte a sezonului regulat, echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei ocupa un modest loc 12 in clasament, cu 11 puncte in 14 etape.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adi Chiruț dă startul pregătirilor de iarnă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*