ACS Juniorul, locul 2 la Cupa Clinceni

ACS Juniorul Suceava continua sa confirme pe plan national in fotbalul juvenil. Condusa de pe margine de Bogdan Pantea, grupa de 2004 a clubului sucevean s-a clasat duminica, pe locul 2, la Cupa Clinceni, un puternic turneu international pentru copii ce a adunat la start aproximativ 100 de echipe.

“Alb-verzii” au avut un parcurs perfect in faza grupelor, incheiata pe primul loc, cu patru victorii din patru posibile: 3-0 cu israelienii de la Hapoel Saknin, 4-1 cu Steaua Bucuresti, 3-1 cu Atletico Rosiori si 10-0 cu gazdele de la Viitorul Clinceni. In semifinale, Nistor si compania au jucat cu CSS Targoviste, formatie pe care au surclasat-o cu scorul de 11-0. A urmat apoi finala, arbitrata de fostul mare arbitru Ion Cracinescu, finala in care sucevenii au pierdut la limita, cu scorul de 1-2, in fata celor de la Sporting Comstar Vaslui.

Antrenorul sucevean Bogdan Pantea a mizat la Cupa Clinceni pe un lot de 13 jucatori, format din Nascis Puscasu, Mihnea Mostoflei, Luca Atitienei, Dimitrie Toader, Iustin Strugariu, Eduard Neamtu, Robert Locic, Matteo Vacariu, Ionut Nistor, Alex Savin, Daniel Corniciuc, Robert David si Bogdan Butnar.

La prima editie a Cupei Clinceni a participat si Luceafarul Bucovina Suceava, care s-a oprit in faza grupelor la categoria 2005. “Ros-albastrii” au bifat doua victorii si trei infrangeri: 3-0 cu Steaua si 2-0 cu FC Voluntari II, respectiv 0-1 cu Unirea Ruginoasa (Iasi), 0-2 cu FC Hunedoara si 2-3 cu Dunarea Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul, locul 2 la Cupa Clinceni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*