ACS Juniorul, argint la Brașov Indoor Cup

ACS Juniorul Suceava a ajuns pana in finala categoriei 2011 din cadrul turneului international Brasov Indoor Cup. Condusi de pe margine de antrenorul Bogdan Pantea, pustii suceveni au castigat grupa din care au facut parte cu un bilant de trei victorii si un rezultat de egalitate: 4-1 cu Kinder Braila, 3-0 cu Sportul Onesti, 6-1 cu Junior Campulung, respectiv 2-2 cu ACS Kids Blue Brasov. “Alb-verzii” au trecut apoi de CFR Cluj (scor 4-0) si Juniorul Brasov (scor 2-1), fiind invinsi doar in finala, disputata in fata echipei Didi Junior Iasi, cu scorul de 1-3. Cu opt goluri primite in sapte meciuri, suceveanul Ianis Pascaru a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

ACS Juniorul Suceava (2011): Ianis Pascaru – Alex Prisacariu, Matei Darea, Olivian Pascanut, David Negru, Petru Constantin si Ianis Strilciuc.

Pentru clubul Juniorul Suceava, aceasta este cea de-a doua prezenta pe podium la editia din acest an a Brasov Indoor Cup, dupa cea a grupei de 2010, care a cucerit saptamana trecuta medaliile de bronz.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul, argint la Brașov Indoor Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*