ACS Juniorul a jucat finala la Napoca Cup

ACS Juniorul Suceava a ajuns pana in finala turneului “Napoca Juniors Cup”, competitie desfasurata la Cluj, in prezenta a 16 grupe de copii nascuti in 2003.

Echipa pregatita de Bogdan Pantea si Mihai Gurita a iesit din faza grupelor cu un bilant de doua victorii si un esec: 2-0 cu UTA Arad, 1-0 cu Dacia Chisinau, respectiv 0-3 cu Juniorul Bucuresti. “Alb-verzii” au trecut in sferturi, la loviturile de departajare, de LPS Vaslui, iar in semifinale au batut Steaua Bucuresti cu scorul de 2-0.  In finala “Napoca Juniors Cup”, formatia suceveana a dat peste ASU Poli Timisoara, in fata careia a pierdut cu 0-4.

A fost un turneu reusit pentru noi, un turneu unde, cu exceptia Academiei lui Hagi, au participat cele mai puternice echipe din tara la categoria de varsta 2003. Toata lumea le vedea favorite pe Steaua si pe Dinamo, dar am reusit sa dam peste cap calculele hartiei si am eliminat Steaua in semifinale cu doua goluri marcate de Sebi Nechita. Le multumesc parintilor si lui Mihai Gurita, care are un rol important de cand a venit in staff-ul clubului nostru”, a precizat Bogdan Pantea.

ACS Juniorul a mizat la turneul de la Cluj pe urmatorul lot de jucatori: Razvan Zofota, Tiberiu Danilet, Vlad Lutu, Leonard Pascar, Alexandru Crap, Sebi Nechita, Andrei Varasciuc, David Toader, Cristi Mazareanu, Denis Solovastru, Stefan Socoliuc, Mihai Filimon, Alexandru Cazac, Lucian Rusu, Vlad Hreceniuc, Robert Ciornei, Robert Orhei si Claudiu Stoian.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul a jucat finala la Napoca Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*