Un nou club la Campulung

Peisajul fotbalului juvenil sucevean s-a imbogatit din aceasta vara cu un nou club, este vorba de ACS Junior Campulung Moldovenesc. Infiintat in baza unui proiect initiat de antrenorul Mihai Eremia, ACS Junior a plecat la drum cu aproximativ 60 de copii legitimati, la patru categorii de varsta, 2002-2003, 2004, 2005 si 2006-2007, majoritatea jucatorilor venind de la clubul concitadin ACS Remember.

Prezentarea oficiala a clubului ACS Junior a avut loc sambata trecuta, pe stadionul Raraul, ocazie cu care pustii campulungeni au disputat si cateva jocuri amicale in compania copiilor de la Dorna Vatra Dornei. ACS Junior Campulung Moldovenesc va miza pe un staff-tehnic format din antrenorii Mihai Eremia, Sandrino Gherine si Valentin Rotaru si kinetoterapeutul Anca Niculaiasa.

ACS Junior va intra in focul competitiilor nationale la inceputul saptamanii viitoare, cand vor participa cu grupele de 2002 si 2004, la un turneu organizat la Zalau. De asemenea, la inceputul lunii septembrie, “ros-negrii” vor participa cu grupa de 2002 la Cupa E.on Kinder de la Targu Mures, o competitie de traditie.

Campulungul a oferit in aceasta vara si primul produs de export. Lider al generatiei sale, Iustin Oblesniuc (11 ani) a fost achizitionat recent de FC Vaslui, jucatorul participand in aceste zile alaturi de “galben-verzi” la Brasov Junior’s Cup.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Un nou club la Campulung"

  1. pacat ca primaria nu a fost de acord sa faca o echipa de seniori….mai mare rusine C-lung-Moldovenesc….BRAVO Pojorata !

  2. Da voi stiti ca au lu-at bataie de la Fc Crucea Juniori cu 1-2

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*