ACS Junior, locul 4 la Zalău

ACS Junior Campulung Moldovenesc a participat zilele trecute la cea de-a IX-a editie a Cupei Viitorul de la Zalau, “ros-negrii” prezentandu-se la start cu doua grupe.

Condusa de pe banca de antrenorul Mihai Eremia, grupa de 2002-2003 a obtinut si cel mai bun rezultat, un loc 4 cu un bilant general de trei victorii, doua rezultate de egalitate si o infrangere. Pustii campulungeni au inceput in forta turneul, terminand faza grupelor pe primul loc, dupa ce au invins formatiile Plimob Sighetu Marmatiei (4-3), Atletico Arad (7-1), CSMS Iasi (4-2) si au remizat cu FC Mara Baia Mare (1-1). In semifinale, “ros-negrii” au dat peste FC Bihor, pierzand in fata oradenilor la loviturile de departajare, dupa 3-3 la finalul timpului regulamentar. Cu moral sifonat, trupa lui Mihai Eremia a pierdut apoi si finala mica, scor 1-5, in fata celor de la Atletico Arad. Desi a ratat podiumul, ACS Junior Campulung Moldovenesc a castigat in schimb unul dintre premiile individuale prin Albert Hofman, desemnat golgheterul turneului la categoria de varsta 2002-2003.

O prestatie meritorie a avut si grupa de 2004-2005, care a terminat turneul pe locul 5. La aceasta categorie, ACS Junior a avut un bilant de trei victorii si o infrangere in faza grupelor, 3-2 cu FC Zalau, 4-1 cu CFR Cluj si 4-1 Sportul Simleu, respectiv 4-9 cu Plimob Sighetu Marmatiei. Succesul obtinut de campulungeni in fata CFR-ului a fost in contestat de ardeleni, astfel ca pustii antrenati de Mihai Eremia au trebuit sa se multumeasca cu locul 3 in grupa. “Ros-negrii” au depasit momentul si s-au impus apoi, la loviturile de departajare, in meciul pentru locurile 5-6, disputat in compania gazdelor de la Viitorul Zalau. Si aici, ACS Junior a avut un remarcat, Luigi Mihalciuc fiind declarat cel mai bun jucator al turneului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Junior, locul 4 la Zalău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*