ACS Dumitra – CSM Bucovina Rădăuţi: 0-0

CSM Bucovina Radauti a incheiat la egalitate, scor 0-0, prima mansa a barajului de promovare in Liga a III-a, disputata sambata dupa-amiaza, pe terenul campioanei judetului Bistrita-Nasaud, ACS Dumitra. Plecata in Ardeal cu intentia declarata de a marca, echipa antrenata de Daniel Balan si-a trecut in cont prima ocazie de gol in minutul 5, cand portarul Uilean a respins mingea in extremis la o lovitura de cap trimisa de Stoian. Formatia suceveana a avut o noua sansa de a deschide scorul la jumatatea primei reprize, dar sutul expediat de Ionesi a lovit radacina barei. Gazdele au replicat prin Cilean, dar executia mijlocasului bistritean a ajuns in plasa laterala. La poarta opusa, radautenii au nimerit din nou bara la o lovitura libera de la 30 de metri executata de capitanul Vasile Vitu.  Bucovina a inceput la fel de indraznet si repriza secunda, dar trasorul expediat de Julei a fost respins cu un plonjon spectaculos de goalkeeperul Uilean. Pe fondul unui joc prudent din partea ambelor tabere, gazdele au irosit cea mai mare ocazie in minutul 90, cand Cilean a cersit penalty dupa o patrundere in careu. ACS Dumitra – Bucovina s-a terminat 0-0, iar deznodamantul promovarii se amana pentru retur.

ACS Dumitra: Florin Uilean – Sergiu Mandrean, Mircea Stefanut, Alin Chibulcutean, Cornel Pop – Sergiu Costin, Cristian Pop, Alin Rebrisorean, Alex Cilean – Ionel Cosneac, Catalin Bucur. Antrenor: Simion Dumitru. Au mai jucat: Andrei Hazbei si Catalin Moloca

Bucovina Radauti: Ionut Puianu – Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Stejarel Visinar, Florin Antonesei – Eduard Bandi, Tudor Zaremba, Eduard Julei, Marius Ihnatiuc – Ionel Stoian, Iulian Ionesi. Antrenor: Daniel Balan. Au mai jucat: Marius Tofan, Theodor Lelcu si Danut Tironiac.

Foto: mesagerul.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Dumitra – CSM Bucovina Rădăuţi: 0-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*