Acord cu Tiberiu Popovici

Conducerea echipei locale de handbal a ajuns la un acord de principiu cu Tiberiu Popovici, jucător ce este aşteptat luni să se prezinte la antrenamentele conduse de Răzvan Bernicu. În vârstă de 23 de ani, Popovici evoluează pe postul de inter stânga, iar în sezonul trecut a pus umărul la promovarea echipei CSM Călăraşi în Liga Naţională.

“Este un jucător tânăr, pe care îl cunosc foarte bine încă de pe vremea când juca pentru Reşita. Nici sezonul trecut nu a evoluat rău. A fost un jucător de bază la Călăraşi şi a pus umărul la promovarea echipei de acolo”, a spus antrenorul Răzvan Bernicu.

În schimb, Tudor Marta, un alt jucător dorit la Suceava, a cerut un răgaz în plus înainte de a oferi un răspuns la oferta “studenţilor”.

Tehnicianul “studenţilor” a precizat că este posibil să renunţe la ideea efectuării unui cantonament în această vară, în condiţiile în care, la Şipoţel, acolo unde avea de gând să meargă echipa suceveană, nu există o sală de sport pentru antrenamentele tehnico-tactice.

“Preferăm să ne antrenăm în Suceava, unde dispunem de sală şi de stadion. La Şipoţel nu avem sală la dispoziţie, ar trebui să parcurgem zilnic circa 20 de kilometri până la Mălini”, a explicat Răzvan Bernicu.

În altă ordine de idei, Răzvan Bernicu a salutat prezenţa suceveanului Mihai Sandu în lotul cu care România va participa la Campionatul Mondial Universitar ce va avea loc în perioada 3-10 august în Portugalia. “Este un lucru bun, o experienţă extraordinară pentru el. O să-i prindă bine acele meciuri internaţionale”, consideră Bernicu. La competiţia din Portugalia, naţionala României este în grupă cu Brazilia, Spania şi Japonia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Acord cu Tiberiu Popovici"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*