Aceeasi finantare pentru CSU

Echipa locala de handbal va beneficia in acest an de o finantare similara cu cea de anul trecut din partea Primariei, respectiv 10 miliarde de lei vechi. Primarul Ion Lungu a precizat totodata ca incearca sa achite catre Universitatea Suceava si restantele din 2010.

Municipalitatea continua sa ramana principalul finantator al formatiei Universitatea Suceava. Clubul sucevean va primi pe parcursul acestui an 10 miliarde de lei vechi din partea administratiei locale.

“Vom avea o discutie saptamana viitoare cu cei de la handbal pentru a vedea cum putem sa acoperim aceasta perioada de vid pana la aprobarea proiectului de finantare nerambursabila. Intentionam sa dam in continuare 10 miliarde la echipa de handbal”, a anuntat primarul Ion Lungu.

Seful administratiei locale a explicat si din ce cauza cele 10 miliarde alocate anul trecut pentru handbal nu au fost achitate in totalitate catre Universitatea.

“Mai sunt restante de anul trecut pentru ca s-au schimbat normele de inchidere financiara la sfarsitul anului. Ne-a obligat sa reintregim fondul de rulment pe care noi l-am consumat pentru activitati temporare si, drept urmare, nu s-au mai putut face toate platile. Vom gasi solutii pentru a putea recupera acele restante si sa putem asigura continuarea finantarii la echipa de handbal. Din cate stiu eu, Primaria mai trebuia sa dea un miliard”, a spus primarul Sucevei.

Pe langa Primarie, ceilalti finantatori ai echipei locale de handbal sunt Ministerul Educatiei prin Universitatea “Stefan cel Mare”, Consiliul Judetean si cateva companii private.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Aceeasi finantare pentru CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*