Aceeaşi finanţare de la CJ

Echipa locală de handbal va fi susţinută şi în 2011 de către Consiliul Judeţean. Preşedintele Gheorghe Flutur a anunţat că instituţia pe care o conduce va aloca Universităţii aceeşi sumă ca şi în anul precedent, respectiv 3 miliarde de lei vechi.

Consilierul judeţean Ovidiu Milici a atras atenţia în cadrul şedintei ordinare de joi că echipa locală de handbal trebuie susţinută în continuare de administraţia judeţeană pentru a nu exista riscul să piardă jucători.

“Atat cat ma pricep eu la sport si la handbal, consider ca aceasta echipa a avut rezultatele deosebite de pana acum si ne-a facut sa ne mandrim cu ea, prin puterea lotului. Nu aveam mari individualitati, iar daca din acest angrenaj pleaca 4-5 jucatori mi-e greu sa cred ca vom mai putea repeta performantele din trecut”, a afirmat Ovidiu Milici.

În replică, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a anunţat că Universitatea va fi finanţată cu aceeaşi sumă ca şi anul trecut.

“Am prins in buget si am trasmis acest lucru si conducerii de la Universitatea ca handbalul va primi suma de 3 miliarde din partea Consiliului Judetean. Ma doare si pe mine sufletul, dar ii vom ajuta. Cei de la handbal au fost verificati si razverificati de Curtea de Conturi si au cel mai in regula dosar din tara pentru finantarea sportului. De acum nu mai depinde de noi. Cred ca sunt si altii care ar trebui sa ii finanteze, sau poate n-au facut suficient lobby pentru asta”, a spus Gheorghe Flutur.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Aceeaşi finanţare de la CJ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*