Scenă horror la Municipal

Meci de trista amintire pe terenul Ramiro, acolo unde, joi seara, Sav-Com a platit scump pentru prima victorie in noul sezon al Campionatului Municipal de minifotbal, 4-2 cu Cosmin & Romfour. “Alb-albastrii” au ramas fara serviciile lui Iulica Ignatescu, urcat direct in ambulanta, dupa un fault criminal comis de Cosmin Grigoras cu doua minute inainte de final. Verdictul medicilor este de-a dreptul inspaimantator pentru un meci de minifotbal: fractura de tibie si peroneu la piciorul drept. Pentru faza horror pusa in scena, Cosmin Grigoras a primit cartonas rosu si va fi suspendat pe termen neliminat din cadrul Campionatului Municipal. Pe teren, Sav-Com si-a asigurat cele trei puncte prin golurile marcate de Tarnovan (2), Matei si Grigorean. Avea sa fie insa o victorie pirica pentru Costicuta si compania.

In primul meci, unul in care fair-play-ul a fost la locul lui, Old Bucovina a tras din greu pentru a trece de echipa celor de la Auchan. Mult mai experimentata, echipa condusa de Dan Haraga s-a impus in cele din urma cu scorul de 4-2, gratie golurilor marcate de Craiu, M. Ungureanu, Stan si I. Cazacu. De partea cealalta, aflata la debutul in campionat, Auchan a punctat la „botez” prin dubla lui Ionut Ignat.

Rezultatele primei etape:

Euro Express Full – Abenor Interim 0-5
Adistal – Railex 2-6
Auchan – Old Bucovina 2-4
Cosmin & Romfour – Sav-Com 2-4
Revine – Ritmic (amanat)

Programul etapei a II-a:

Luni:
ora 19.00: Abenor Interim – Adistal

Marti:
ora 18.00: Ritmic – Sav-Com
ora 19.00: Revine – Euro Express Full

Joi:
ora 18.00: Railex – Auchan
ora 19.00: Old Bucovina – Cosmin & Romfour

COMENTARII:

4 Comentarii la "Scenă horror la Municipal"

  1. multa sanatate iulica,sa te refaci repede

  2. Multa sanatate Iulica. Doamne ajuta sa treci peste si sa te refaci cat mai repede. Cat despre animalul care a facut asta, o sa primeasca ceea ce merita, sunt sigur de asta. (o sa-l gaseasca baietii la momentul potrivit).
    Recuperare usoara.

  3. maimutoiu ala nu e la prima intrare asa , cu ce il ajuta pe iulica ca e suspendat umflatu asta ? multa sanatate iulica tie si familiei tale care e alaturi de tine in momentele astea

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*