Acces interzis în tribuna II

Stadionul “Areni” va putea găzdui începând din această toamnă cel mult 5.000 de spectatori. La 31 de ani de la construcţie, tribuna a II-a, cea care asigură aproape jumătate din capacitatea arenei, a fost închisă din motive de securitate.

Cu mai puţin de două săptămâni rămase până la startul Ligii a II-a, stadionul „Areni” arată deplorabil. Proprietarul bazei, Primăria Suceava, nu a alocat bani nici macăr pentru o minimă cosmetizare. Singurele lucrări au vizat îndeplinirea condiţiilor impuse de Federaţia Română de Fotbal. Astfel, porţile de acces şi scările dintre tribune au fost vopsite, tunelul de acces al jucătorilor a fost recondiţionat şi s-a amenajat un spaţiu pentru reprezentanţii mass-media. Până la startul campionatului, urmează să fie montante şi câteva toalete ecologice. Din păcate, pentru tribuna a II-a nu s-a mai putut face nimic. Pentru a evita o tragedie, aceasta va fi închisă la toate evenimentele care vor fi găzduite de acum încolo pe „Areni”. Tribuna a II-a a fost finalizată în anul 1982 şi are o capacitate de aproape 4.000 de locuri.

Stadionul îşi va deschide porţile vineri, la ora 18:00, odată cu meciul dintre Sporting Suceava şi Ceahlăul II Piatra Neamţ, contând pentru prima etapă din sezonul 2013/2014 al Ligii a III-a. În etapele în care Sporting şi Rapid vor avea programate meciuri pe teren propriu în acelaşi weekend, „alb-verzii” vor juca sâmbăta, de la ora 15:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Acces interzis în tribuna II"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*