Acatrinei, acord cu Pandurii

Echipa locală de handbal este aproape să se despartă de unul dintre jucătorii în care se puneau bazele reconstrucţiei. Interul dreapta al Universităţii Suceava şi al Echipei Naţionale de seniori a Romaniei, Florin Acatrinei a acceptat oferta primită de la Pandurii Târgu Jiu.

Reuniţi joi pentru pregatirea noului campionat, gorjenii au ca prioritate întărirea flancului drept. „Ne trebuie 1-2 jucători de mână stângă. I-aş vrea pe Acatrinei de la Suceava şi pe Mureşan de la Sporting Lisabona. Să vedem ce putem aduce. Acatrinei este sub contract cu Suceava. Am purtat deja unele discuţii cu cei de acolo, ne-am înţeles cu jucătorul, dar nu s-a semnat nimic. Cu Acatrinei am bătut palma, ne-am înţeles cu el din toate punctele de vedere. E un jucător bun pe care mi-l doresc la Energia. Am discutat cu cei de la Suceava de două luni de zile, iar eu, dacă l-aş avea în echipă, aş face totul să-l ţin. Mai trebuie doar să ne înţelegem cu cei de la Suceava. Avem bugetată o sumă decentă şi onorabilă pentru perfectarea transferului ”, a anunţat şeful secţiei de handbal a clubului Energia, Andrei Maioreanu.

Florin Acatrinei a confirmat negocierile şi a mărturisit că şi-ar dori să joace la Târgu Jiu: „Eu am vorbit cu cei din Targu Jiu toată vacanţa de vară. Din ţară au mai fost oferte de la Ştiinţa Bacău şi Dinamo Bucureşti, dar conducerea echipei Pandurii a insistat cel mai mult pentru mine. M-am înţeles deja cu ei, acum rămâne ca oferta lor să fie acceptată de Universitatea. Nu cred că vor fi probleme, ţinând cont de instabilitatea financiară existentă la Suceava. Să plec la Târgu Jiu ar fi un lucru bun pentru mine din toate punctele de vedere. Îmi pare foarte rău de situaţia în care a ajuns handbalul sucevean.”

Florin Acatrinei, care pe 26 iulie va inplini 24 de ani a venit la Suceava în vara anului 2008 de la LPS Piatra Neamţ. Component al Echipei Naţionale de seniori a României, “Bobiţă” a fost cel mai bun marcator al “Universităţii” în ultimele două sezoane.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Acatrinei, acord cu Pandurii"

  1. CIOACA—–Acatrinei va merge la Vaslui.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*