Abandonaţi de suporteri

Sageata Stejaru nu a starnit un interes prea mare in randul suporterilor suceveni. La partida de sambata de pe Areni s-a inregistrat una dintre cele mai scazute asistente din istoria clubului sucevean. Cei aproape 800 de spectatori s-au dovedit insa mai constiinciosi in privinta tichetelor de acces, jumatate dintre acestia achizitionand bilete.

“Au fost vandute aproximativ 400 de bilete, adica jumatate dintre spectatori au platit intrarea. Din acest punct de vedere este mult mai bine decat la precedentele meciuri de pe teren propriu. Probabil a contat mult si faptul ca la acest meci a fost o singura intrare, unde a stat Laurentiu Berezoschi. Daca scadem copii de la CSM Suceava care au gratuitate si pe cei cu invitatii, putem spune ca incasarile de la acest meci s-au apropiat de normalitate”, a declarat presedintele Ciprian Anton.

Seful clubului din Areni a remarcat si atitudinea suporterilor tulceni veniti in numar mare pana la Suceava pentru a-si sustine echipa: “Cei de la Sageata am inteles ca obisnuiesc sa isi insoteasca echipa la toate meciurile din deplasare. Ei si-au platit biletele, iar la final au luat postere cu Cetatea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Abandonaţi de suporteri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*