A venit şi rândul CSM-ului

După jumătate de an de aşteptare, clubul CSM Suceava se pregăteşte să încaseze primii bani de la Primărie. În şedinţa Consiliului Local de astăzi urmează să fie aprobată suma de 400.000 de lei pentru finanţarea clubului condus de Vasile Băiţan.

„Aşa cum am promis, vom găsi o soluţie legală pentru a da bani la secţiile sportive de la CSM Suceava. Este vorba despre o suma de 4 miliarde de lei vechi, împărţită după cum urmează: rugby – 150.000 de lei, volei – 100.000 de lei, tir sportiv – 35.000 de lei, hochei – 30.000 de lei, box – 30.000 de lei, atletism – 25.000 de lei, lupte – 15.000 de lei şi canotaj – 15.000 de lei. În măsura în care se aprobă în şedinţa Consiliului Local de astăzi, vom semna contractele în perioada următoare ca să virăm prima tranşă din aceşti bani. Aşa cum am mai spus, Primăria Municipiului Suceava este singura care sprijină sportul de zece ani de zile la nivel de municipiu şi chiar la nivel de judeţ”, a anunţat primarul Ion Lungu.

Şeful administraţiei locale a precizat că până acum a virat 500.000 de lei către fotbal şi handbal: “Am dat trei miliarde de lei vechi la fotbal şi două la handbal. Vom mai da şi în perioada următoare, sper ca aceste două echipe să se salveze de la retrogradare. Cel puţin la fotbal, am garanţii că 100% vom rămâne în Liga a 2-a. Aşa îmi spun cei care tot vin şi îmi cer bani. Vom vedea ce se întâmplă cu handbalul.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A venit şi rândul CSM-ului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*