A rupt colaborarea cu Rapid

Demisia lui Dumitru Moldovan de la timona Rapidului a provocat o reactie in lant pe Areni. Odata cu plecarea fostului presedinte, Ovidiu Murariu decis sa paraseasca la randul sau stafful tehnic al echipei, dupa ce noua conducere a “ceferistilor” a anuntat ca postul de director sportiv va fi eliminat din organigrama clubului.

Actuala conducere de la Rapid m-a anuntat ca, din pricina lipsei fondurilor, nu poate cuprinde si functia de director sportiv in schema clubului. Desi aceasta postura se plia foarte bine pe ce vroiam eu sa fac, m-am hotarat sa renunt pentru ca nu vreau sa incurc pe nimeni”, a spus Ovidiu Murariu.

Actualmente antrenor al grupei de juniori republicani A a Liceului cu Program Sportiv, Ovidiu Murariu spune ca nu s-ar opune unei eventuale colaborari cu divizionara a treia in privinta cedarii unor jucatori pe Areni din returul campionatului, numele vehiculate in acest sens fiind cele ale lui David Barbir si Ionut Vitel.

Eu nu ma opun ca acesti juniori sa plece din retur la Rapid, dar conducerea de acolo trebuie sa-i trateze ca atare. De altfel, Ionut Vitel nu se mai prezinta la antrenamente, fiind dezamagit de tratamentul pe care l-a primit in aceasta iarna pe Areni si din acest motiv vrea sa renunte definitiv la fotbal si sa se concentreze asupra scolii. Cei doi mai au un an si jumatate de juniorat si important pentru ei este sa aiba continuitate in jocuri, nu sa fie rezerve”, a spus Murariu, care va participa vineri, la Bucuresti, la un curs de perfectionare a antrenorilor cu licenta B, care activeaza la nivel juvenil.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A rupt colaborarea cu Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*