A plecat şi Ţigănaşu

Echipa locala de handbal continua sa piarda jucatori pe capete, numarul celor care au ales sa paraseasca corabia Universitatii ajungand la 17. Ultimii care au ingrosat lista dezertorilor din curtea gruparii sucevene sunt portarul Dragos Nedelcu, plecat HC Vaslui, si interul Cozmin Tiganasu, care a anuntat conducerea “studentilor” ca nu mai ramane la CS Universitatea, fiind in cautarea altei echipe.

In schimb, oficialii clubului sucevean au incercat in ultimele zile sa-l repatrieze pe fostul international Florin Ciubotariu. Desi era tentat sa ramana acasa, efectuand si cateva antrenamente sub comanda lui Razvan Bernicu, handbalistul sucevean a renuntat se pare pana la urma la ideea revenirii la CS Universitatea.

Au plecat cu 10 jucatori la Vaslui

In aceste conditii, tinand cont ca Burlacu este la lotul national, iar Olariu este accidentat, Razvan Bernicu are in acest moment doar zece handbalisti la dispozitie, portarii Spiridon si Ilii, precum si jucatorii de camp Rosu, Petrea, Tarzioru, Sandu, Negruseri, Dumitras, Aldica si Gramatic,  ultimul sosit de la Adjud.

Cu acest lot restrans de jucatori, Universitatea va participa la sfarsitul acestei saptamani la Cupa Municipiului Vaslui, un turneu de meciuri amicale la care vor mai lua parte gazdele de la HC Vaslui, condusa de Leonard Bibirig, Dinamo Bucuresti, noua echipa a lui Adrian Chirut, si basarabenii de la Olympus Chisinau.

Programul echipei sucevene:

Vineri:
ora 09.30: CSU Suceava – HC Vaslui
ora 17.00: CSU Suceava – Dinamo
Sambata:
ora 09.30: CSU Suceava – Olympus

COMENTARII:

3 Comentarii la "A plecat şi Ţigănaşu"

  1. ,,primare,, ce mai astepti?

  2. Nedelcu nu a plecat la Vaslui , el a plecat acasa ..

  3. Suceava ramasa si fara ULTIMUL TUNAR! mai e unu mai mic si primar pe acolo da na …

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*