A picat amicalul cu Botoşani

Incalzirea brusca a vremii a dat peste cap programul de pregatire al divizionarei a treia Sporting Suceava. Astfel, din cauza starii terenului din Itcani, echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc a fost nevoita sa-si anuleze amicalul pe care trebuia sa-l dispute maine in compania celor de la Fc Botosani. “Botosanenii ne-au anuntat ca nu vor sa joace la Itcani, pentru a nu risca vreo accidentare. In conditiile in care nu am putut sa le propunem alt teren, am decis sa anulam acest meci”, a precizat Claudiu Sevaciuc.

Tehnicianul “alb-verzilor” a precizat ca nu este deranjat de amanarea startului returului, in conditiile in care Sporting va evolua in prima etapa pe teren sintetic, in fieful celor de la Ceahlaul II. “Nu ne deranjeaza in niciun fel aceasta amanare, pentru ca oricum in prima runda jucam pe sintetic la Piatra Neamt. Asa insa, cred ca avem mai mult timp la dispozitie pentru a mai corecta unele lucruri in jocul nostru, mai ales ca am efectuat doar sase antrenamente cu mingea de la inceputul anului”, a mai spus Sevaciuc.

Referitor la decizia Comitetului Executiv de a reduce numarul echipelor care vor retrograda la finalul acestui sezon, de la sase la trei, antrenorul celor de la Sporting spera ca “alb-verzii” sa nu se culce pe o ureche in privinta obiectivului. “Aceasta decizie ne scapa un pic de presiune, dar asta nu inseamna ca de acum ne propunem sa terminam in primele 13 si nu in primele 10 echipe”, a anuntat Claudiu Sevaciuc.

Pana la startul returului Ligii a 3-a, in data de 9 martie, Sporting mai are programate trei amicale in compania formatiilor Csm Pascani (24 februarie), Rapid Suceava (29 februarie) si Fcm Dorohoi (2 martie).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A picat amicalul cu Botoşani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*