A obosit Adomnicai?

Programul intens din sezonul trecut continua sa se rasfranga asupra echipei Universitatea. Pe langa accidentari, oboseala isi pune amprenta si asupra evolutiei unor jucatori de baza ai echipei.

Cel mai bun marcator al Universitatii in editia trecuta a Ligii Nationale si totodata golgheterul Cupei Challenge, Cristian Adomnicai nu a reusit sa inscrie foarte multe goluri in startul noului sezon. Antrenorul Leonard Bibirig este multumit insa de jocul interului dreapta si crede ca in scurt timp, jucatorul va puncta si la capitolul eficacitate.

“Eu cred ca a avut evolutii bune. Chiar daca nu s-a remarcat la capitolul goluri, a dat dovada de altruism, a strans bine cate doi oameni si a jucat bine pentru coechipierii din stanga si din dreapta. Toata lumea se asteapta la mai mult de la el, dar sa nu uitam ca anul trecut a dus greul, a jucat 60 de minute pe meci. Nu stiu sa fi fost vreodata accidentat, iar uzura isi spune cuvantul. Noi trebuie sa avem rabdare, campionatul este lung si sunt convins ca de la meci la meci va deveni jucatorul de anul trecut. Sa nu uitam ca el joaca pe tot parcursul partidei si face ambele faze, in timp ce alti jucatori au posibilitatea sa fie schimbati si sa se odihneasca”, a spus Leonard Bibirig.

In cele 5 meciuri jucate in acest sezon al Ligii Nationale, Cristian Adomnicai a inscris 16 goluri. In disputele cu HCM Constanta si Steaua Bucuresti, interul drepta a bifat cate 3 goluri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A obosit Adomnicai?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*