A început Cupa Armoniei

Stadionul Tineretului din Falticeni gazduieste la acest final de saptamana un puternic turneu international de fotbal feminin la care sunt invitate echipe din trei tari. Organizata de clubul local Armonia, in parteneriat cu Primaria Municipiului Falticeni, firma Haiducul si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, competitia a reunit la start sase formatii: FC Noroc Nimoreni (Republica Moldova), AK Szegedy (Ungaria), campioana Olimpia Cluj, Vasas Odorhei, gazdele de la Armonia si echipa Comunitatii Ucrainenilor din Romania.

Cand ne-am apucat de acest proiect cu echipa de fotbal feminin de la Falticeni nu ne asteptam sa ajungem intr-un timp asa de scurt sa organizam un turneu international. Este o onoare pentru noi ca si club ca avem asemenea echipe invitate la Falticeni. Rezultatele ne intereseaza mai putin. Este o buna ocazie sa legam prietenii cu cluburi din alte tari. Sper ca acest turneu, ajuns deja la editia a doua, sa devina o traditie”, a declarat antrenorul Armoniei, Marcel Irimie.

Turneul a debutat azi-dimineata cu meciul dintre FC Noroc Nimoreni si gazdele de la Armonia Falticeni, incheiat cu scorul de 6-0 in favoarea echipei de peste Prut. In cel de-al doilea joc de astazi, formatia maghiara AK Szegedy a trecut cu scorul de 7-2 de Vasas Femina Odorhei. Jocurile turneului de la Falticeni sunt arbitrate de Alexandru Blanaru, Alexandru Parasca, Silviu Iftode, Cosmin Ionita si George Plantos.

Programul turneului:

Vineri:
FC Noroc Nimoreni – Armonia Fălticeni 6-0
Vasas Odorhei – AK Szegedy 2-7
ora 15.00: Armonia Fălticeni – Olimpia Cluj
ora 17.00: Echipa Ucrainienilor– Vasas Odorhei

Sâmbătă:
ora 09.00: FC Noroc Nimoreni – Olimpia Cluj
ora 11.00: Echipa Ucrainienilor– AK Szegedy
ora 13.30: Jocul pentru locurile 5-6
ora 15.30: Jocul pentru locurile 3-4
ora 17.30: Jocul pentru locurile 1-2

Foto: cronicadefalticeni.com

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A început Cupa Armoniei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*