A doua înfrângere în amicale

FCM Suceava a suferit a doua înfrângere de la startul pregătirilor de vară, după ce pierdut sâmbătă, pe stadionul Areni, cu scorul de 2-3, meciul amical susţinut în compania divizionarei secunde SC Bacău.

Trupa antrenată de Bogdan Tudoreanu a deschis scorul la jumătatea primei reprize, când Matei l-a învins pe portarul băcăuan cu un lob de la marginea careului mare. Oaspeţii au replicat imediat, restabilind egalitatea în minutul 29, prin Dumitriu, care a înscris din interiorul suprafeţei de pedeaspă după o centrare trimisă de ex-rapidistul Căinari. Pauza i-a regăsit pe suceveni în avantaj, după ce Bălan a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Marinkovic.

Formaţia băcăuană a întors însă scorul în debutul reprizei secunde, când a marcat de două ori într-un interval de cinci minute. Mai întâi prin Curiliuc, în urma unei pase dată greşit între Semeghin şi Pascal, iar mai apoi prin Cl. Tudor, dintr-un penalty dat parcă în compensaţie.

FCM Suceava a început amicalul de sâmbătă în formula: Roheţki – Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin – Bâgu, Apostol, Sumanariu, Cerlincă – Marinkovic, Matei. În repriza secundă au mai intrat: Pascal, Ferariu, Golofca, Ionescu, Burcea, Spătar şi botoşăneanul Juncănaru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A doua înfrângere în amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*