Despre Rapid – Petrolul

Lupii Galbeni

1. Presedintele Rapidului Lutu Moldovan a multumit public vecinilor botosaneni, mentionand ca daca acestia nu-si dotau stadionul cu nocturna, Rapidul trebuia sa joace tot la Botosani, doar ca pe intuneric.

2. Conducerea echipei sucevene a declarat ca va pune la dispozitia suporterilor 5 autocare, 12 microbuze, 2 dirijabile si un feribot.

3. Botosanenii au declarat ca vor veni in numar mare la meci din curiozitate. Ei au vazut multe animale in viata lor, dar lupi galbeni niciodata.

4. Finantatorul botosanenilor Valeriu Iftime a amenintat ca daca va auzi o singura data scandarea “M&*@ Botosani” isi va scoate echipa de pe teren.

5. Un botosanean, fin cunoscator al fotbalului a declarat “nu ma intereseaza Rapid Suceava, eu merg la meci sa-l vad pe Mutu, mai ales ca il antreneaza Razvan Lucescu”.

6. Cel mai mare bisnitar de bilete botosanean a declarat in exclusivitate pentru GazetaSV: “Am cumparat inca de cand s-au pus in vanzare 1000 de bilete cu 10 lei pe care intentionez sa le vand sucevenilor cu 7 lei pentru ca sunt prosti si nu se prind”.

7. Primarul Lungu a declarat ca nu conteaza rezultatul meciului atat timp cat Rapid termina pe locul 2. Totusi, daca ai nostri vor castiga, va mai turna un rand de pavele in oras in cinstea victoriei.

Notă pentru cei care nu ştiu de glumă: Acest articol nu prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.

COMENTARII:

13 Comentarii la "Despre Rapid – Petrolul"

 1. 8. Lungu și Ailenei deschid câte un Versus și Padrino la Botoșani, ca să aibă și jucătorii unde să se pregătească pentru meci în noaptea dinainte

 2. 9. un prilej bun de a face niste bani din pariuri pt cei de „sus”….odata ce au declarat ca nu ii mai intereseaza cupa 😕

 3. 10. Echipamentul de deplasare al jucătorilor şi staff-ului va include câte o hartă cu amplasamentul tuturor caselor de pariuri din Botoşani

 4. 11. ISU Botoşani a decretat stare de urgenţă. După nenumărate şedinţe, pompierii s-au declarat învinşi: nu au găsit nicio metodă de luptă împotriva combinaţiei paie+petrol

 5. ridic paharu’ ,pentru acest articol !

 6. 8. Sucevenii isi cumpara treninguri noi ca vin la oras.
  9. Sucevenii nu stiu pe ce sa dea banii. Pe o comedie de meci sau pe o avanpremiera la film la mall.
  10. In ziua meciului bazarul va fi golit de marfa. Marfa va fi adusa pe stadion si se va incerca vanzarea. Va fi concurenta serioasa cu vanzatorii de seminte.
  11. Majoritatea sucevenilor vor veni cu ochelari de soare la sadion deoarece vor confunda noctura cu soarele.
  12. Dupa meci majoritatea sucevenilor vor cere buletine de Botosani ca nu se vor mai putea intoarce la tara.

  Notă pentru cei care nu ştiu de glumă: Acest articol nu (sau prezinta) prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile (toate, extrem) iar altele de-a dreptul improbabile.

  • 13. cu noroc pt tine. Daca o sa vina vreo cateva mii de suceveni la bostonsani cu masinile or sa zboare toate paiele de pe case si muriti de frig
   si
   14. Stiti de ce botosaniul are cei mai multi sportivi din tara? Pentru ca majoritatea umbla in tenisi .

   Notă pentru cei care nu ştiu de glumă: Acest articol nu (sau prezinta) prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile (toate, extrem) iar altele de-a dreptul improbabile

 7. 20.botosanenii in clasele 1-4
  invatatoarea:ce vreti sa va faceti cand veti fi mari?
  elevii:SUCEVENI

 8. Nu uitati sa va descaltati cand intrati pe stadion ca nu intrati in cocioaba voastra darapanata.

 9. 21: Moldova noastra,strainatatea voastra!

 10. As vrea cititi cu atentie acest articol facut de un ziar din Suceava si poate veti da dovada de putina smerenie si respect fata de niste oameni care va vor ajuta cu acest meci.

  Obiectiv de Suceava:
  „Până când e gata aqua park-ul de la Cornişa, sucevenii pot viziona un spectacol la teatru, filarmonică sau cinema. Dacă sunteţi microbist puteţi merge la un meci de fotbal de Liga I. Evident, toate acestea la Botoşani, pentru că la capitolul petrecere a timpului liber Suceava nu poate oferi absolut nimic”

  articolul complet: http://www.obiectivdesuceava.ro/local/suceveni-distractia-se-muta-la-botosani/

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*