Final de vacanţă la CSU

Final de vacanţă pentru componenţii echipei locale de handbal CSU Suceava. După o pauză de circa cinci săptămâni, “studenţii” îşi reiau luni pregătirile în vederea viitorului sezon al Ligii Naţionale, eşalon în care au rămas ca urmare a retragerii formaţiei CS Caraş Severin.

La apelul pe care antrenorul Răzvan Bernicu îl va da luni, la ora 11.00, pe terenul de la Universitatea, sunt aşteptaţi şi ex-universitarii Bogdan Şoldănescu şi Cristian Bursuc, ultimul fiind liber de contract după ce s-a despărţit în această vară de Potaissa Turda. De asemenea, conducerea echipei locale a mărturisit că poartă negocieri şi cu Tudor Marta, o extremă dreaptă în vârstă de 26 de ani, care a îmbrăcat în ultimul sezon tricoul formaţiei CS Caraş Severin.

“Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Avem nevoie de întăriri mai ales la linia de 9 metri, unde am întâmpinat mari probleme în sezonul trecut. Sper să se concretizeze toate”, a spus antrenorul Răzvan Bernicu.

Mult mai lungă este lista jucătorilor care au plecat în această vară de la CSU Suceava. Astfel, fostul internaţional Florin Ciubotariu a ales să-şi continue cariera la Poli Timişoara, Alin Roşu a plecat sub comanda lui Leonard Bibirig la HC Vaslui, coordonatorul Marius Bahan este în negocieri cu Steaua, basarabeanul Vitalie Neniţă susţine probe de joc în Finlanda, pivotului Dan Negruşeri i-a expirat contractul, portarul Alin Ilii este în căutarea unui contract în străinătate. Celor şase li se adaugă Panait, Leţu şi Rugaci. Un caz aparte e cel al lui Atilla Eros, care i-a expirat împrumutul la CSU şi s-a întors la HC Vaslui. Antrenorul Răzvan Bernicu spune însă că îl doreşte înapoi la Suceava pe interul dreapta în vârstă de 22 de ani.

Pentru handbaliştii suceveni urmează o săptămână de reacomodare la efort în localitate, după care vor pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Şipoţel (Mălini) sau la Gura Humorului. Luna august este rezervată meciurilor de pregătire, “studenţii” urmând să participe la trei turnee amicale, printre care şi Memorialul “Mihai Mironiuc”.

În altă ordine de idei, antrenorul Răzvan Bernicu a salutat revenirea lui Petru Ghervan în staff-ul echipei locale de handbal. “Revenirea domnului Ghervan este un plus pentru noi. Este un om de handbal şi avem mare nevoie de experienţa dumnealui”, a precizat Bernicu.

CSU Suceava va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin pe data de 30 august, programul exact al meciurilor urmând să fie stabilit astăzi la sediul Federaţiei Române de Handbal.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Final de vacanţă la CSU"

  1. iubitor de handbal | 6 iulie 2014 at 21:42 | Răspunde

    Bine ati revenit , desi eu personal nu v-am stiut plecat . Cine stie adevarul despre omul , profesorul si pedagogul Ghervan este asteptat langa echipa . Este nevoie ce oameni care cunosc fenomenul si mai ales situatia actuala . Intrebare : mai tineti minte cand in gara burdujeni erau mai multe oficialitati decat jucatori ? Acum as vrea sa mai vad macar jumtate dintre ei , dar nu e campanie , deci slabe sanse …budi ,bursi bine ati revenit si voi .

  2. Editorul acestui site nu a precizat ca PANAIT , LETU si cu Alin ILii nu li s-au terminat contractele , ci au fost dati afara si exclusi din lot, de catre domnu antrenor Razvan Bernicu .

  3. de buni ce erau au fost dati afara! Dc nu au echipe in momentul de fata? Sau asteapta sa le gaseasca „vestitii suporteri?”

  4. cat de adevarata e informatia conform careia… jucatorii vor avea interzis la restaurantul National!?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*