3 suceveni la CM de skandenberg

Clubul Sportiv “Nord Arena” Suceava a fost reprezentat de 3 sportivi la Campionatul Mondial de Skandenberg, din Italia. Este vorba despre Adrian Laurus, Dorin Tofănescu şi Radu Cîrdei. Competitia s-a desfasurat in perioada 6-13 septembrie si a strans la centru peste 1500 de sportivi din întreaga lume.

Cel mai bun rezultat obtinut de suceveni ii apartine lui Adrian Laurus, tanarul in varsta de 16 ani reusind sa termine pe locul 9 in lume la braţul drept, la categoria juniori +85 kg.

„Am obtinut locul 9 din 31 de concurenti. Am avut meciuri foarte grele pentru ca s-au adunat juniori foarte puternici din tari ca Rusia, Ucraina sau SUA. In primul meci am infruntat un polonez si apoi cu un turc, in fata carora am castigat. Am pierdut apoi doua meciuri consecutive cu adversari care nu erau mult mai puternici decat mine, dar am fost foarte obosit. Am castigat multa experienta in acest concurs si pe viitor stim cum sa ne pregatim”, a declarat Adrian Laurus.

Nici colegii sai, Radu Cîrdei si Dorin Tofănescu (foto), nu s-au descurcat foarte rau.

“Am reusit sa termin pe locul 26 din 45 de concurenti. A fost Campionatul Mondial cu cel mai mare numar de concurenti din istorie. A fost extraordinar de greu, dar sunt fericit ca am obtinut acest loc, mai ales ca este prima mea participare la o competitie internationala si am avut foarte multe lucruri de invatat din acest concurs”, a spus Radu Cîrdei.

Cel poreclit “Leonidas” a fost completat de Dorin Tofănescu: “Am ocupat locul 11 din 30 de concurenti la bratul drept si locul 19 din 29 la bratul stang. Sunt fericit de rezultatul obtinut cu toate ca m-am descurcat mult mai bine la Campionatul European unde am ocupat locul 5 la mana dreapta. Sper ca pe viitor sa ma descurc mai bine.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "3 suceveni la CM de skandenberg"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*