3 puncte pentru suporteri

La mai bine de o saptamana pana la derbyul Cetatea – FC Botosani, spiritele incep sa se incinga. Antrenorul Ioan Radu spera ca acest meci sa aduca mai multi spectatori in tribune, in timp ce jucatorii promit ca vor da totul pentru a dedica victoria suporterilor.

“Sper ca aceasta rivalitate sa fie in continuare un lucru favorabil pentru ambele echipe. In cazul nostru este vorba de atragerea unui numar mare de suporteri in tribunele stadionului Areni si poate niste ambitii in plus din partea jucatori. Bineinteles, este vorba si de un rezultat bun pentru noi” a spus antrenorul Ioan Radu.

Jucatorii sunt insa mult mai incisivi decat tehnicianul si nu se gandesc decat la victorie, pe care, bineinteles, sa o dedice suporterilor.

“Obiectivul nostru pentru meciul cu FC Botosani este clar: 3 puncte. Toata lumea stie de aceasta rivalitate si vrem sa obtinem trei puncte pentru suporteri. Ne dorim foarte mult sa vina si sa ne sustina, sa fie al 12-lea jucator pentru noi” a spus hotarat fundasul Ovidiu Halip.

Partida dintre Cetatea si FC Botosani va avea loc sambata, 17 octombrie, pe stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "3 puncte pentru suporteri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*