2% pentru Universitatea

Handbaliştii suceveni au fost felicitaţi de primarul Ion Lungu pentru rezultatele obţinute în acest sezon al Cupei Challenge, primind totodată asigurări că vor fi susţinuţi în continuare de către administraţia locală. Pe de altă parte, oficialii Universităţii speră să primească ajutor şi din partea suporterilor.

Conducerea echipei locale de handal a anunţat că, începând de miercuri, la sediul clubului se găsesc formulare pentru redirecţionarea a 2% din impozit către Universitatea. Cei interesaţi se pot prezenta la sediul din incinta Bazinului de înot al Universităţii sau pot completa formularul la sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, înaintea meciului cu Ankaraspor. În orice caz, principalul finanţator al “studenţilor” rămâne Primăria, Ion Lungu dând asigurări că va susţine în continuare activitatea handbalistică.

„Vreau să felicit echipa locală de handbal, Universitatea Suceava, pentru performanţa frumoasă făcută până acum în Challenge Cup. Sperăm să putem achita cele 10 miliarde promise în acest an, iar cei de acolo să aibă rezultate cât mai bune în cupele europene”, a declarat Ion Lungu.

Universitatea Suceava va primi vizita grupării Ankaraspor sâmbătă, de la ora 11:00, în manşa secundă a sferturilor Cupei Challenge. În tur, “studenţii” au câştigat în capitala Turciei cu scorul de 36-33. Întâlnirea de sâmbătă va fi condusă de o brigdă de arbitri din Kosovo.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "2% pentru Universitatea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*