2.200 de lei pentru Yannis

Organizatorii au strans peste 2.200 de lei cu ocazia meciului caritabil desfasurat miercuri, pe Municipalul din Radauti, intre gazdele de la Bucovina si FC Botosani. Intreaga suma va ajunge la Yannis Puscasu, un copil care sufera de autism infantil.

Pe teren, in fata unei tribune arhipline,in care au luat loc peste 1.000 de spectatori, Bucovina Radauti a cedat in cele din urma in fata celor de la FC Botosani, cu scorul de 1-2. Gazdele au deschis scorul la jumatatea primei reprize, cand Ionesi a inscris din gura portii dupa o pasa venita de la Netbai. Trupa lui Leo Grozavu a reactionat prompt, restabilind egalitatea prin Armand Svichi, un atacant originar din Radauti care a fost achizitionat in aceasta vara de FC Botosani de la formatia italiana Novara. Golul victoriei oaspetilor a venit la jumatatea reprizei secunde, cand Tudorache a inscris dupa un carambol in jumatatea radauteana de teren. “A fost un meci frumos, in care, cu putina atentie, puteam obtine un rezultat pozitiv. Cel mai important lucru este insa ca a venit foarte multa lume ca stadion si ca s-au strans peste 2.200 de lei pentru Yannis. Acesta a fost pana la urma scopul acestui joc”, a declarat managerul echipei din Radauti, Manuel Costache.

Bucovina Radauti: Butnariu – Vitu, Hrimiuc, Agheorghiesei, C. Ciurla, Netbai, Botosan, Zaremba, Filip, Ionesi, I. Matei. Au mai intrat: Bejenariu, Negrut, Popescu, Pasaila, Gucianu, A. Ciurla, Puha, Mlesnita. Lutac a lipsit nemotivat.

FC Botosani: Lazar – Atudorei, Anghelina, Rasheed, Polocoser, Tiron, Bordeianu, Codoban, Ivanovici, Svichi, Russell. Au mai evoluat: Tiut, Ianc, Tudorache si Bejan.

Infrangerea de miercuri cu FC Botosani a fost prima suferita de Bucovina Radauti in meciurile amicale din aceasta vara, dupa o serie de trei victorii consecutive.

COMENTARII:

5 Comentarii la "2.200 de lei pentru Yannis"

  1. Bravo radauti!!!

  2. agbleta a plecat de la radauti ?

  3. Costache sa dai bani la copilul ala nu sa ii cheltui tu..pe sprituri si parangheli..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*